PAAVOLANTORI

 

Alajärvi on kaupallisesti vetovoimainen keskus yli 20 000 asukkaan Järviseudulla. Upouusi kauppakeskus Paavolantori sijaitsee Alajärven kaupungin ytimessä, lähellä keskustan tiivistyvää asutusta ja julkisia palveluita. Kauppakeskuksessa asiakkaita palvelee monipuolinen ja aktiivinen joukko yrityksiä, jotka järjestävät säännöllisesti monenlaisia yhteisiä tempauksia. 

 

Kauppakeskuksen uudistetut tilat ja monipuolinen palvelutarjonta tekevät shoppailusta mukavaa ja vaivatonta. Kahvila terasseineen kutsuu ansaitulle tauolle ostosten lomassa. Viihtyisä ympäristö luo mukavat olosuhteet myös torielämälle, tuttujen tapaamiselle tai vaikka vaan oleskelulle.

TILAT

 

YRITTÄJILLE

 

YRITTÄJILLE

Paavolantorilla tiedetään, että toimivat ja yksilölliset tilat, sekä edulliset ja joustavat vuokraehdot ovat yksi yrityksen menestyksen perusedellytyksistä. Kauppakeskuksen muiden yrittäjien tuki ja konkreettinen yhteistoiminta lisäävät kilpailukykyä, sekä tekevät työpäivistä kevyempiä. Huomioimalla pienimmätkin tarpeet taataan monimuotoinen palveluntarjonta ja lisätään siten kauppakeskuksen vetovoimaisuutta. Paavolantorilla halutaan madaltaa yrittämisen kynnystä tarjoamalla toiminnalle mahdollisimman huolettomat ja kilpailukykyiset puitteet.

Vapaana olevat liiketilat

Liiketila n.250m2
Vapaana noin 250 neliön liiketila, johon sisältyy sosiaalitilat. (Kartassa tila O) Ota rohkeasti yhteyttä 050 064 5873
Show More

YHTEYS

 
 
Liiketilojen vuokraus
Antero Joensuu
050 064 5873
antero.joensuu@paavolantori.fi

Keskuskatu 14

62900 Alajärvi

ma-pe 9-20

la 9-18